Waarom Penning Architectuur en Stedenbouw?

Door middel van onze ruime kennis en ervaring ontwerpen we integraal waarbij we panden opleveren die vele decennia bijdragen aan het verlagen van onze ecologische voetafdruk. We ontwerpen de ruimte, berekenen volgens bouwbesluit en de BENG, vragen de vergunning aan, werken het technisch uit tot in te realiseren details, begeleiden de bouw tot en met de oplevering. Bekijk hieronder de voordelen van Penning Architectuur en Stedenbouw.

Integraal ontwerp

Naast onze bouwkundige kennis nemen we in onze ontwerpen ook onze kennis van bedrijfskundige processen, duurzame energietechnieken en passiefhuis bouw mee.

Brede kennis en ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring en brede kennis in architectuur kunnen we u helpen met de meest markante gebouwen.

Duurzame energie

Duurzame energietechnieken: De focus bij onze gebouwen ligt op milieu en energiezuinigheid. Zo leveren we panden die bijdragen aan een beter milieu en die voor u ook nog eens zuiniger zijn.

Blog

Wil u meer weten over architectuur en stedenbouw? In onze blog artikelen vertellen we je alles wat je moet weten over het ontwerpen van gebouwen, van begin tot eind.

Duurzame Energietechnieken

In Nederland zijn we verwend met het gas uit...

Het nieuwe werken

In iedere organisatie komt het voor: mensen die...

Duurzaam wonen en leven

Penning Architectuur en Stedenbouw is één van de...

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of wilt u uw ideeën bespreken? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 36 5348126 of een mail te sturen naar architect@kpas.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Het perfecte ontwerp begint niet bij ons, maar bij u. Wij luisteren, vragen en inventariseren. Vervolgens adviseren wij en werken we integraal naar een karakteristiek maar bovenal een gedragen eindresultaat.''

ir. Karin H.W. Penning, architect BNA

Hoe werkt het

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier de stappen die we samen doorlopen om tot de werkelijke realisatie van uw project te komen.

01

Omschrijf uw vraagstuk

Geef aan wat er moet gebeuren zodat wij een goed beeld hebben van uw wensen en wij dit samen met u kunnen doornemen.

02

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we u en uw wensen beter begrijpen. We kijken samen naar de verschillende mogelijkheden en denken met u mee over het ultieme resultaat.

03

Offerte ontvangen

Als u met ons aan de slag wilt gaan zullen we een offerte opstellen waarin we de afspraken vastleggen en geven we een overzicht van de verschillende fases en werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden.

04

Aan de slag!

Wanneer u akkoord heeft gegeven kunnen we aan de slag gaan. In de offerte wordt al aangegeven dat we in verschillende fases verschillende werkzaamheden doen. Wij houden u op de hoogte van de fases en zorgen dat alles soepel verloopt.

Wij realiseren projecten voor meerdere sectoren.

Van reguliere woningbouw tot ontwerpen in het publieke domein.

Woningbouw

Van dakopbouw tot aan een volledige naar wens ontworpen woonobject.

Commerciële

Van bedrijfspand tot een gezondheidscentrum met meerdere specialisten

Publieke domein

Van school, gemeentehuis tot volledige functioneel recycling perron.