Projecten

In de loop der jaren heeft Penning Architectuur en Stedenbouw zeer diverse projecten gerealiseerd. Dit doen wij nog steeds met trots. Wij werken voor opdrachtgevers uit tal van sectoren, zoals scholen, musea, gemeenten en (lokale) overheden, sportverenigingen, bibliotheken, maar ook bedrijven en particulieren. Onderstaand kunt u door ons gerealiseerde projecten bekijken. Klik op het project van uw keuze om meer te zien over de vraagstukken, onze werkwijze en realisatie. Heeft u een vraag over een specifiek project of wilt u weten wat er voor uw opgave mogelijk is? Wij helpen u graag verder.

WMOarchitect.nl
Penning Architectuur en Stedenbouw werkt samen in wmoarchitect.nl. We delen kennis, ervaring en netwerk in het ontwerpen van maatwerk voor slimme woningaanpassingen voor mensen met een specifieke zorgvraag of een beperking.

StroApp.nl
Coöperatie StroApp B.A.
Wij werken samen in de coöperatie StroApp om op professionele wijze gebouwen te realiseren met natuurlijk duurzame materialen.

Buitenland:
Er zijn nog steeds samenwerkingscontacten met buitenlandse architectenbureaus. In Spanje zijn verschillende projecten gerealiseerd. Verder is er ervaring met projecten in Duitsland en Frankrijk.

KINDERDAGVERBLIJF BSO HERBESTEMMING

Parkeergarages

Rcyclingperron poort