Architectenbureau

Penning Architectuur en Stedenbouw

Architectenbureau

Penning Architectuur en Stedenbouw

Deskundig & betrokken

Een architectenbureau van eerste schets tot laatste steen

Bent u opzoek naar een ervaren architectenbureau voor het ontwerpen van een nieuw gebouw of het upgraden van een bestaand gebouw? Bij Penning Architectuur hebben we al meer dan 25 jaar ervaring en zijn we betrokken van de eerste schets tot de laatste steen. Met een deskundig team kunnen wij u in dit gehele proces ontzorgen en zetten wij ons in voor een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

“Het oogt zo veel ruimer en is efficiënter en prettiger, ook al hebben we eigenlijk nu minder ruimte. Dit zorgt voor structureel minder kosten.”

Job Smits

Waarom Penning Architectuur en Stedenbouw?

Door middel van onze ruime kennis en ervaring ontwerpen we integraal waarbij we panden opleveren die vele decennia bijdragen aan het verlagen van onze ecologische voetafdruk. We ontwerpen de ruimte, berekenen volgens bouwbesluit en de BENG, vragen de vergunning aan, werken het technisch uit tot in te realiseren details, begeleiden de bouw tot en met de oplevering. Bekijk hieronder de voordelen van Penning Architectuur en Stedenbouw.

Integraal ontwerp

Naast onze bouwkundige kennis nemen we in onze ontwerpen ook onze kennis van bedrijfskundige processen, duurzame energietechnieken en passiefhuis bouw mee.

Brede kennis en ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring en brede kennis in architectuur kunnen we u helpen met de meest markante gebouwen.

Duurzame energie

Duurzame energietechnieken: De focus bij onze gebouwen ligt op milieu en energiezuinigheid. Zo leveren we panden die bijdragen aan een beter milieu en die voor u ook nog eens zuiniger zijn.

Een architectenbureau die meer is dan het ontwerpen van gebouwen

Bij Penning Architectuur doen we meer dan het ontwerpen van gebouwen. Wij zijn uw totaalpartner, brengen uw wensen in kaart, inventariseren de randvoorwaarden en kansen van de omgeving, toetsen de haalbaarheid en risico’s, adviseren, tekenen en zijn betrokken bij de bouw en oplevering. We zoeken altijd naar een ruimtelijke oplossing met meerwaarde waarbij vorm en functie samenkomen. Naast onze bouwkundige kennis nemen we in het ontwerpproces ook onze kennis van bedrijfskundige processen, duurzame energietechnieken en passiefhuis bouw mee.

N

Uw totaalpartner

N

Integraal ontwerp

N

Ruimtelijke oplossing met meerwaarde

Onze projecten

Benieuwd naar onze voorgaande projecten die wij al hebben mogen realiseren? Bekijk hier al onze projecten

Architectenbureau

Wilt u een gebouw laten ontwerpen en bent u opzoek naar een betrokken architectenbureau?

Wij bespreken graag met u al uw wensen zodat we samen tot het mooiste ontwerp kunnen komen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Reviews

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze samenwerking hebben ervaren? Bekijk hier de review van klanten die wij al hebben mogen helpen met het opzetten van hun project.

Kevin de Boer

Klant

“We beleven het als zeer prettig en aangenaam, het oogt veel ruimer terwijl we met veel minder vierkante meter toe konden. Daardoor hadden we budget voor andere dingen en hebben we ieder jaar voordeel. De kosten voor de exploitatie zijn enorm verminderd.”

Barbara van den Berg

Klant

“Je hebt een goed gevoel voor nieuwe kansen, door die ook te durven benoemen hebben we een nieuw bedrijfsonderdeel kunnen opzetten waardoor we nu veel meer contact met onze klanten krijgen en behouden”

Onze ontwerpen

Wij hebben al vele mooie gebouwen mogen realiseren. Wilt u een kneepje uit onze ontwerpen? Bekijk hier ons portfolio.

Hoe werkt het

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier de stappen die we samen doorlopen om tot de werkelijke realisatie van uw project te komen.

01

Omschrijf uw vraagstuk

Geef aan wat er moet gebeuren zodat wij een goed beeld hebben van uw wensen en wij dit samen met u kunnen doornemen.

02

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we u en uw wensen beter begrijpen. We kijken samen naar de verschillende mogelijkheden en denken met u mee over het ultieme resultaat.

03

Offerte ontvangen

Als u met ons aan de slag wilt gaan zullen we een offerte opstellen waarin we de afspraken vastleggen en geven we een overzicht van de verschillende fases en werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden.

04

Aan de slag!

Wanneer u akkoord heeft gegeven kunnen we aan de slag gaan. In de offerte wordt al aangegeven dat we in verschillende fases verschillende werkzaamheden doen. Wij houden u op de hoogte van de fases en zorgen dat alles soepel verloopt.

Blog

Wil u meer weten over architectuur en stedenbouw? In onze blog artikelen vertellen we je alles wat je moet weten over het ontwerpen van gebouwen, van begin tot eind.

Duurzame Energietechnieken

In Nederland zijn we verwend met het gas uit...

Het nieuwe werken

In iedere organisatie komt het voor: mensen die...

Duurzaam wonen en leven

Penning Architectuur en Stedenbouw is één van de...

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of wilt u uw ideeën bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 36 5348126 of een mail te sturen naar architect@kpas.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

“Het perfecte ontwerp begint niet bij ons, maar bij u. Wij luisteren, vragen en inventariseren. Vervolgens adviseren wij en werken we naar een karakteristiek maar bovenal een gedragen eindresultaat.”

Karin Penning

Wilt u uw idee echt werkelijkheid laten worden?

Bij Penning Architectuur denken we altijd met u mee en zorgen we samen voor het beste resultaat. Neem contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken.