Bedankt!

Bedankt voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug om al uw wensen en ideeën te bespreken.

Bedankt!

Bedankt voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug om al uw wensen en ideeën te bespreken.

Hoe werkt het

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier de stappen die we samen doorlopen om tot de werkelijke realisatie van uw project te komen.

01

Omschrijf uw vraagstuk

Geef aan wat er moet gebeuren zodat wij een goed beeld hebben van uw wensen en wij dit samen met u kunnen doornemen.

02

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we u en uw wensen beter begrijpen. We kijken samen naar de verschillende mogelijkheden en denken met u mee over het ultieme resultaat.

03

Offerte ontvangen

Als u met ons aan de slag wilt gaan zullen we een offerte opstellen waarin we de afspraken vastleggen en geven we een overzicht van de verschillende fases en werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden.

04

Aan de slag!

Wanneer u akkoord heeft gegeven kunnen we aan de slag gaan. In de offerte wordt al aangegeven dat we in verschillende fases verschillende werkzaamheden doen. Wij houden u op de hoogte van de fases en zorgen dat alles soepel verloopt.

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of wilt u uw ideeën bespreken? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 36 5348126 of een mail te sturen naar architect@kpas.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Het perfecte ontwerp begint niet bij ons, maar bij u. Wij luisteren, vragen en inventariseren. Vervolgens adviseren wij en werken we integraal naar een karakteristiek maar bovenal een gedragen eindresultaat.''

ir. Karin H.W. Penning, architect BNA